Konuyu Oyla:
- Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Minecraft Eğitim Sürümü Duyuruldu!
|
|
Minecraft Eğitim Sürümü Duyuruldu!
Microsoft, çocukların oldukça yakından tanıdığı Minecraft'ın, "Eğitim Sürümü"nü duyurdu. İşte okullarda kullanılacak olan Minecraft Eğitim sürümünden detaylar!
Minecraft denilince akla karanlık mağaralar, devasa dağlar ve sonsuz alanlar geliyor. Geçtiğimiz yıl Minecraft’ı satın alan Microsoft, ilk olarak Minecraft ile çocukların kodlama öğrenmesini amaçlayan projesini duyurdu.
Bugün ise Minecraft Eğitim sürümü duyuruldu. Okullarda kullanılacak bu sürüm, öğrencilerin mantıklı düşünmesine ve yaratıcılıklarını geliştirmesine yardımcı oluyor.
Minecraft: Eğitim Sürümünde öğretmenler, öğrencilerden yeni mimariler ve projeler geliştirmelerini isteyerek ilerlemelerini izleyebiliyor ve kaydedebiliyorlar.
Öğrenci kimlik kartları ile oluşturulan hesaplar kullanılarak, öğrencilerin eserleri sınıf içerisinde paylaşılıyor.
Ayrıca öğrenciler, evde kullanmak için ayrı bir lisans almasına gerek kalmadan istediği bilgisayara oyunu kurabilecek.
13LACLKTÜRK
|
01-22-2016, 11:28 AM |
|
|
Teşekkür ederiz haber için.
|
01-22-2016, 11:30 AM |
|
|
Bilgilendirme için teşekkürler
Halil forumumuza kayıt olduğun için forumgrand adına gurur duyuyoruz. İmzanı Kullanıcı Panelinden düzenleyebilirsin. Kayıt olma tarihin: Jan 2016
|
01-22-2016, 11:37 AM |
|
|
MİNECRAFT BANA GÖRE GÜZEL BİR OYUN AMA BAZI GRAFİKLERİ KÖTÜ
13LACLKTÜRK
|
02-06-2016, 10:12 AM |
|
|
Tekrardan teşekkür ederiz, güncel.
|